---

Idegenvezeto.eu

---
A+ R A-
Andrea Gulyás

Andrea Gulyás

Weitere Fragen? Bitte rufen Sie an

+36 30 2323 702

info@idegenvezeto.eu

Kontakt

Published in Általános információk

.

Weitere Fragen? Bitte rufen Sie an

Andrea Gulyás

telefon: +36 30 2323 702

e-mail: Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! JavaScript muss aktiviert werden, damit sie angezeigt werden kann.

BTS Reizen

H-7831 Pellérd, Szabadság u. 44/2.
Bitte füllen Sie dieses Formular aus, damit Sie schnell und einfach weitere Auskünfte und Preisangebote anfragen dürfen über die von mir organisierte Programme und Ausflüge, oder für individuelle Sonderprogramme.

  Wann planen Sie die Reise (Ausflug, Programm) ?
Érvénytelen bevitel
( genaues oder indikatives Datum)
  Grösse der Gruppe
Érvénytelen bevitel
Für welche der genannten Ausflüge oder Programme haben Sie Interessen (Sie dürfen mehrere angeben)?
Pécs (Fünfkirchen), Branau und Umgebung
 

Érvénytelen bevitel
Budapest und Umgebung
 


Érvénytelen bevitel
Weitere Ausflüge und Veranstaltungen
 


Érvénytelen bevitel
Ich präferiere ein individuelles Sonderprogramm.
 
Sie haben keinen Bericht hintergelassen!
Weitere Fragen, Wünsche, Bemerkungen
 
Sie haben keinen Bericht hintergelassen!
  Kontaktperson *
Bitte, füllen Sie Ihren (ganzen) Name aus!
  Emailadresse *
Falsche Emailadresse
  Telefon *
Telefonnummer fehlt
    antiSpam   Frissítés
Falsche Kode eingegeben
    Wass passiert als Sie dieses Formular versenden?

So bald wie möglich als wir Ihren Brief gelesen haben, werden wir Sie kontaktieren!

Liebe Gäste!

Published in Általános információk
Gulyás Andrea

Ungarn, oder Pannonien: das Land der Pferde, Paprikas, Pusztas, Pfirsche, Pfläume, Pianomusik, die Stadt Pécs….; ein Paradies mit vielem ’Plus’!

Entweder Sie besuchen Ungarn zum ersten Mal, oder Sie waren mal schon hier, oder vielleicht leben Sie hier ständig: das Land lädt ein, immer wieder!

Ungarn bietet viele unbekannte und unentdeckte Schönheiten, hat eine faszinierende Geschichte, reiche Kultur und verfügt über eine sehr abwechslungsreiche Landschaft.

Die meiste grosse Attraktionen sind gut bekannt, aber es gibt noch soviel mehr zu entdecken! Sehenswürdigkeiten die es wirklich würdig sind mal anzusehen, nicht nur in Budapest, sondern auch in sonstigen Städten und auf dem Lande, die darauf warten von Sie entdeckt zu werden. Selbstverständlich kann es hilfen, als man dazu einen Fremdenführer hat um alles zu zeigen und auch die Geschichte wird lebendiger, als man es besser versteht und die Relationen sehe.

Mein Name ist Andrea Gulyás und ich bin eine offizielle und registrierte Fremdenführerin in Ungarn. Ich arbeite vor allem im südwestlichen Teil Ungarns, das sonnige und sub-mediterrane Süd-Transdanubien, mit dessem regionalen Zentrum, die Stadt Pécs (die noch ziemlich zahlreiche her lebende Ungarndeutschen nennen es Fünfkirchen).

Als Fremdenführerin begleite ich Reisegruppen, kleinere Gesellschaften und führe ich die Gäste. Ich spreche ungarisch, englisch und niederländisch, und in diesen drei Sprachen zeige ich nicht nur Pécs, sondern organisiere ich mit meinem Reisebüro auch Ausflüge in der Umgebung, Weinproben, Thermalreisen, Wanderprogramme, Rundfahrten mit eigenem oder mit gemietetem Tourbus usw. Es gibt nicht nur die Standardprogramme, sondern wir sind Spezialisten für individuelle Reisiger oder Gruppen, die Sonderprogramme erwarten.

Zurzeit gibt es bei uns leider noch keine Möglichkeiten für deutschsprachige Fremdenführungen und Ausflüge in Budapest oder Umgebung, aber bei meinem Reisebüro BTS Reisen verfügen wir eventuell über deutschsprachige Fremdenführer und Mitarbeiter und nach Wünsch wäre eine Führung aufs deutsch in Pécs oder sonst in Süd-Transdanubien sicher möglich! Wir hoffen unsere Leistungen für andere Reiseziele in der Zukunft weiter auszubauen in der deutsche Sprache!

Neben Fremdenführungen und Ausflüge können wir auch Unterkunft organisieren, wie z.B. in Hotels, Gasthöfe, Campingplätze usw. Auf unserer Webseite finden Sie auch einige traditionelle Ferienhäuser die zu vermieten sind! Bitte kontaktieren Sie uns für weitere Informationen!

A viszontlátásra Magyarországon! Auf wiedersehen in Ungarn!

In Name von BTS Reisen, wir heissen Sie immer rechtherzlich wilkommen,

Frau Andrea Gulyás, Büroleiterin & Fremdenführerin

Herr Robert Kemkers, Geschäftsführer

Amit még kínálni tudok

Published in Weitere Ausflüge und Veranstaltungen

  • A korábban említett célállomásokon és kirándulásokon kívül az Ön elképzelése alapján segíteni tudok különböző témájú és motivációjú programok megszervezésében:
  • Wellness kirándulás: Magyarország bármely, jótékony hatású termálfürdőjének meglátogatása.
  • Madárlesen: Helyi madárszakértő vezetésével való látogatás olyan természeti helyekre, ahol különleges madárfajok élnek. Ilyen, pl. a hortobágyi puszta, a Szigetköz vagy akár a Dráva mente.
  • Horgászkaland: szervezett vakációk horgászoknak. Szállással, napijeggyel, csónakkölcsönzéssel, hogy az óriási fogásnak semmilyen akadálya ne legyen.
  • Házinyúlra nem lövünk: szervezett vadászkirándulások, szállással, engedéllyel, vezetéssel, valamint helyi vadásztársaságok, egyesületek együttműködésével.
  • Körutazások magyar várak, kastélyok, kúriák érintésével.

Ha Önnek valamilyen más ötlete van, de nem tudja, hogyan szervezze meg kirándulását, vegye fel a kapcsolatot velem, szívesen a rendelkezésére állok!

Észak-magyarországi kirándulások

Published in Weitere Ausflüge und Veranstaltungen
Olyan vidék ez, amely történelmi, néprajzi és természeti értékekben is rendkívül gazdag. Magyarország világörökségi helyszínei közül három is megtalálható területén, úgy mint, Hollókő ófaluja, az Aggteleki hegység barlangjai vagy Tokaj-Hegyalja. Bármelyiket is választja az ember, nem fog csalódni.


Ha Önnek valamilyen más ötlete van, de nem tudja, hogyan szervezze meg kirándulását, vegye fel a kapcsolatot velem, szívesen a rendelkezésére állok!

Hortobágy: vagy ahogy a külföldiek emlegetik a ’Puszta’

Published in Weitere Ausflüge und Veranstaltungen
Lovasbemutatók, pásztormúzeum, a hagyományos ételeket (pl. a slambuc) kínáló csárdák, és persze a Hortobágy folyó felett átívelő Kilenclyukú híd várja az ideérkezőket!


Ha Önnek valamilyen más ötlete van, de nem tudja, hogyan szervezze meg kirándulását, vegye fel a kapcsolatot velem, szívesen a rendelkezésére állok!

Minden magyar szívét megdobogtatja ez a szó. A mi ’Riviéránk’ számos olyan szórakozási lehetőséget kínál, amely felejthetetlen élményt nyújthat az odalátogatóknak.


Ha Önnek valamilyen más ötlete van, de nem tudja, hogyan szervezze meg kirándulását, vegye fel a kapcsolatot velem, szívesen a rendelkezésére állok!

Kirándulások Budapest környékén

Published in Budapest und Umgebung

Budapesti városnézés mellett engedje meg, hogy megismertessem Önnel fővárosunk megejtő szépségű környékét is. Kérésre közösen is összeállíthatunk egész vagy félnapos programokat illetve, ha a csoport nem rendelkezik saját busszal, az utazásról is tudok gondoskodni.

Az alábbiakban a legkedveltebb kirándulóhelyeket szedtem össze.

Kirándulás a Budai hegyekbe

A Budai- hegység szinte korlátlan kirándulási lehetőséget kínál. Legyen szó természetjárásról vagy akár barlanglátogatásokról.

 

Kirándulás a Dunakanyarba

Utunk során a festőien kanyargó folyó, a Duna legszebb részei mentén haladunk. A nap során megismerkedünk a művész várossal, Szentendrével, a Dunakanyart évszázadok óta uraló Visegrád erődjével, és az első magyar fővárossal, Esztergommal.

 

Erzsébet királyné, Sissi nyomában

A fővárost kelet felé elhagyva a Gödöllői-dombvidéken keresztül jutunk el a Grassalkovich kastélyhoz, amely a közép-európai barokk építészet egyik legszebb alkotása. A magyar főrendek 1867-ben koronázási ajándékként vásárolták meg I. Ferenc Józsefnek és gyönyörű feleségének, Erzsébet királynénak, ismertebb nevén, Sisinek.

A királyné különösen sokat tartózkodott Gödöllőn. A kastélyban az állandó kiállításoknak köszönhetően időutazást tehetünk a ’boldog békeidőkbe’, Sisi idejébe.

Ezek után sétálhatunk egyet a pompás kastélyparkban, vagy akár ellátogathatunk a városhoz tartozó Máriabesnyőre is, amely kedvelt búcsújáróhely. Programunkat kérésre akár a közkedvelt domonyvölgyi Lázár Lovasparkban is zárhatjuk, ahol rendszeresen különleges lovasbemutatókat és műsorokat rendeznek.

Budapest városnéző program 2

Published in Budapest und Umgebung

Akinek kedve támad még jobban bebarangolni velem a fővárost, mélyebben elmerülni a látnivalókban, egy-egy témában, a város történelmében, érdekes és kedves anekdotáiban, válassza a két napos programot! Így kellő időt fordíthatunk a város megismerésére, olyan helyekre is ellátogatva, ahova a legtöbb turista elsősorban nem jut el.

Kérésre kiemelhetünk egy témát, és annak mentén mélyíthetjük el programunkat. Gondolok itt, pl. az ókori római korra, a török korra, a Habsburgok korára, vagy akár a kommunista időszakra. Bármelyiket is választja, izgalmas helyszínek és kiállítások várják a témával kapcsolatban.

Budapest városnéző program 1

Published in Budapest und Umgebung

E program keretében - amely indulhat Budapestről vagy a csoporthoz igazodva akár máshonnan is - megismerkedhetünk csodálatos fővárosunk felfedezésre váró szépségeivel és titkaival.

Sétánk során válasszuk akár Budát vagy esetleg a nyüzsgő Pestet, látnivaló akad bőven. Például a tekintélyt parancsoló pompás királyi palota, a meséből kilépő Halászbástya, a csipkés tornyú Mátyás templom, a múltban sokakban félelmet keltő, ma már inkább komoran a város felett magasodó Citadella, vagy akár a túloldalon büszkén álló Parlament. Folytathatnám a sort a szebbnél szebb hidakkal, az Andrássy úttal vagy akár a Városligettel is, de emellett múzeumok, kiállítások, török- és újkori fürdők is mind-mind Önökre várnak.

Ha elfáradtunk utunk során, megpihenhetünk a boldog békeidőket idéző kávéházak valamelyikében, valamint egy ebédet vagy vacsorát is elfogyaszthatunk a számos egyedi hangulatú vendéglők egyikében.

Borkostólás Villányban, Siklóson vagy Szekszárdon

Published in Pécs (Fünfkirchen), Branau und Umgebung

E program keretében kirándulást teszünk Magyarország legkedveltebb borvidékeinek egyikébe. Pincelátogatás, borkóstolás mellett lehetőség van kiegészítő programként városnézésre, a környék látványosságainak közelebbi megismerésére. A kirándulás hossza és tartalma igény szerint alakítható.

Hungarian (formal)Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)

Haben Sie das schon mal gesehen?

Weitere Fragen? Bitte rufen Sie an 0036 30 2323 702