---

Idegenvezeto.eu

---
A+ R A-
Gulyás Andrea

Gulyás Andrea

Kérdése lenne, keressen bátran!

06 30 2323 702

info@idegenvezeto.eu

Kapcsolat

Published in Általános információk

.

Kérdése lenne, keressen bátran!

Gulyás Andrea

telefon: 06 30 2323 702

e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

BTS Reizen

H-7831 Pellérd, Szabadság u. 44/2. 


 

Az alábbi űrlap segítségével, egyszerűen és gyorsan árajánlatot kérhet bármely általam ajánlott, vagy egyéni programra!

  Mikor tervezik a programot?
Érvénytelen bevitel
(a dátum, csak tájékoztató jelleggel szükséges)
  Csoport létszáma
Érvénytelen bevitel
Válassza ki azokat a programokat, amelyek esetleg érdekelné: (többet is jelölhet)
Pécs, Baranya és környéke
 

Érvénytelen bevitel
Budapest és környéke
 


Érvénytelen bevitel
Egyéb utak és programok
 


Érvénytelen bevitel
Egyéni programigényem lenne
 
Nem írt semmit!
Egyéb kérés, vagy kívánság
 
Nem írt semmit!
  Kapcsolattartó neve *
Kérjük adja meg a teljes nevét!
  E-mail *
Úgy tűnik, az e-mail cím hibás, vagy hiányzik!
  Telefonszám *
Nincs megadva telefonszám.
    antiSpam   frissít
Hibás a megadott számsor
    Mi történik, ha elküldte az űrlapot?

Amint elolvastam, a lehető legrövidebb időn belül felveszem Önnel a kapcsolatot, a megadott elérhetőségeinek egyikén!

Kedves Látogató!

Published in Általános információk
Gulyás Andrea

Fedezze fel velem Magyarország egyetlen mediterrán vidékét, természeti szépségeit, a kétezer éves Pécs történelmi és kulturális értékeit!

Különböző kultúrák, művészetek, fesztiválok és jó borok, természeti kincsek és termálvizek, no meg persze sok –sok napsütés várja Önt Dél-Dunántúlon!

Röviden magamról. Gulyás Andrea vagyok, idegenvezető.

Turizmussal kapcsolatos tanulmányaim alatt megismerkedtem a szakma több ágával, végül az egészségturizmusra szakosodtam. A főiskola elvégzése után kiegészítettem ismereteimet idegenvezetési tanulmánnyal, mivel úgy éreztem ez az irány igen közel áll hozzám. Örömmel tölt el, hogy miközben sokszor magam állítom össze a programot és találom ki a legvonzóbb útvonalat a vendégek számára én is mindig valami újat fedezek fel és újat tanulok.

Anyanyelvemen kívül hollandul és angolul beszélek.

Évekig éltem Hollandiában, melynek mondhatni minden zugát bejártam, így ha hosszabb útra vállalkozik és szeretné Hollandiát közelebbről megismerni abban is szívesen a segítségére leszek!

Vegye fel a kapcsolatot velem…

Amit még kínálni tudok

Published in Egyéb utak és programok

  • A korábban említett célállomásokon és kirándulásokon kívül az Ön elképzelése alapján segíteni tudok különböző témájú és motivációjú programok megszervezésében:
  • Wellness kirándulás: Magyarország bármely, jótékony hatású termálfürdőjének meglátogatása.
  • Madárlesen: Helyi madárszakértő vezetésével való látogatás olyan természeti helyekre, ahol különleges madárfajok élnek. Ilyen, pl. a hortobágyi puszta, a Szigetköz vagy akár a Dráva mente.
  • Horgászkaland: szervezett vakációk horgászoknak. Szállással, napijeggyel, csónakkölcsönzéssel, hogy az óriási fogásnak semmilyen akadálya ne legyen.
  • Házinyúlra nem lövünk: szervezett vadászkirándulások, szállással, engedéllyel, vezetéssel, valamint helyi vadásztársaságok, egyesületek együttműködésével.
  • Körutazások magyar várak, kastélyok, kúriák érintésével.

Ha Önnek valamilyen más ötlete van, de nem tudja, hogyan szervezze meg kirándulását, vegye fel a kapcsolatot velem, szívesen a rendelkezésére állok!

Észak-magyarországi kirándulások

Published in Egyéb utak és programok
Olyan vidék ez, amely történelmi, néprajzi és természeti értékekben is rendkívül gazdag. Magyarország világörökségi helyszínei közül három is megtalálható területén, úgy mint, Hollókő ófaluja, az Aggteleki hegység barlangjai vagy Tokaj-Hegyalja. Bármelyiket is választja az ember, nem fog csalódni.


Ha Önnek valamilyen más ötlete van, de nem tudja, hogyan szervezze meg kirándulását, vegye fel a kapcsolatot velem, szívesen a rendelkezésére állok!

Hortobágy: vagy ahogy a külföldiek emlegetik a ’Puszta’

Published in Egyéb utak és programok
Lovasbemutatók, pásztormúzeum, a hagyományos ételeket (pl. a slambuc) kínáló csárdák, és persze a Hortobágy folyó felett átívelő Kilenclyukú híd várja az ideérkezőket!


Ha Önnek valamilyen más ötlete van, de nem tudja, hogyan szervezze meg kirándulását, vegye fel a kapcsolatot velem, szívesen a rendelkezésére állok!

Balaton

Published in Egyéb utak és programok
Minden magyar szívét megdobogtatja ez a szó. A mi ’Riviéránk’ számos olyan szórakozási lehetőséget kínál, amely felejthetetlen élményt nyújthat az odalátogatóknak.


Ha Önnek valamilyen más ötlete van, de nem tudja, hogyan szervezze meg kirándulását, vegye fel a kapcsolatot velem, szívesen a rendelkezésére állok!

Kirándulások Budapest környékén

Published in Budapest és környéke

Budapesti városnézés mellett engedje meg, hogy megismertessem Önnel fővárosunk megejtő szépségű környékét is. Kérésre közösen is összeállíthatunk egész vagy félnapos programokat illetve, ha a csoport nem rendelkezik saját busszal, az utazásról is tudok gondoskodni.

Az alábbiakban a legkedveltebb kirándulóhelyeket szedtem össze.

Kirándulás a Budai hegyekbe

A Budai- hegység szinte korlátlan kirándulási lehetőséget kínál. Legyen szó természetjárásról vagy akár barlanglátogatásokról.

 

Kirándulás a Dunakanyarba

Utunk során a festőien kanyargó folyó, a Duna legszebb részei mentén haladunk. A nap során megismerkedünk a művész várossal, Szentendrével, a Dunakanyart évszázadok óta uraló Visegrád erődjével, és az első magyar fővárossal, Esztergommal.

 

Erzsébet királyné, Sissi nyomában

A fővárost kelet felé elhagyva a Gödöllői-dombvidéken keresztül jutunk el a Grassalkovich kastélyhoz, amely a közép-európai barokk építészet egyik legszebb alkotása. A magyar főrendek 1867-ben koronázási ajándékként vásárolták meg I. Ferenc Józsefnek és gyönyörű feleségének, Erzsébet királynénak, ismertebb nevén, Sisinek.

A királyné különösen sokat tartózkodott Gödöllőn. A kastélyban az állandó kiállításoknak köszönhetően időutazást tehetünk a ’boldog békeidőkbe’, Sisi idejébe.

Ezek után sétálhatunk egyet a pompás kastélyparkban, vagy akár ellátogathatunk a városhoz tartozó Máriabesnyőre is, amely kedvelt búcsújáróhely. Programunkat kérésre akár a közkedvelt domonyvölgyi Lázár Lovasparkban is zárhatjuk, ahol rendszeresen különleges lovasbemutatókat és műsorokat rendeznek.

Budapest városnéző program 2

Published in Budapest és környéke

Akinek kedve támad még jobban bebarangolni velem a fővárost, mélyebben elmerülni a látnivalókban, egy-egy témában, a város történelmében, érdekes és kedves anekdotáiban, válassza a két napos programot! Így kellő időt fordíthatunk a város megismerésére, olyan helyekre is ellátogatva, ahova a legtöbb turista elsősorban nem jut el.

Kérésre kiemelhetünk egy témát, és annak mentén mélyíthetjük el programunkat. Gondolok itt, pl. az ókori római korra, a török korra, a Habsburgok korára, vagy akár a kommunista időszakra. Bármelyiket is választja, izgalmas helyszínek és kiállítások várják a témával kapcsolatban.

Budapest városnéző program 1

Published in Budapest és környéke

E program keretében - amely indulhat Budapestről vagy a csoporthoz igazodva akár máshonnan is - megismerkedhetünk csodálatos fővárosunk felfedezésre váró szépségeivel és titkaival.

Sétánk során válasszuk akár Budát vagy esetleg a nyüzsgő Pestet, látnivaló akad bőven. Például a tekintélyt parancsoló pompás királyi palota, a meséből kilépő Halászbástya, a csipkés tornyú Mátyás templom, a múltban sokakban félelmet keltő, ma már inkább komoran a város felett magasodó Citadella, vagy akár a túloldalon büszkén álló Parlament. Folytathatnám a sort a szebbnél szebb hidakkal, az Andrássy úttal vagy akár a Városligettel is, de emellett múzeumok, kiállítások, török- és újkori fürdők is mind-mind Önökre várnak.

Ha elfáradtunk utunk során, megpihenhetünk a boldog békeidőket idéző kávéházak valamelyikében, valamint egy ebédet vagy vacsorát is elfogyaszthatunk a számos egyedi hangulatú vendéglők egyikében.

Borkostólás Villányban, Siklóson vagy Szekszárdon

Published in Pécs, Baranya és környéke

E program keretében kirándulást teszünk Magyarország legkedveltebb borvidékeinek egyikébe. Pincelátogatás, borkóstolás mellett lehetőség van kiegészítő programként városnézésre, a környék látványosságainak közelebbi megismerésére. A kirándulás hossza és tartalma igény szerint alakítható.

Hungarian (formal)Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)

Ezt látta már?

Kérdése lenne? Hívjon: 06 30 2323 702